COVID Házirend

COVID-19 HÁZIREND

Az újranyitás után a házirend a következő szabályokkal módosul, illetve kiegészül.

A megbeszélt időpont, azaz érkezési időpont. A váróterembe (nagy terasz) való belépéskor kötelező (általam kikészített) kézfertőtlenítés és a szájmaszk (saját) használata felnőtteknek végig a kezelési idő alatt. Az épületben az éppen kezelt baba és csak 1 szülő tartózkodhat, ez azt is jelenti, hogy a váróteremben se várakozzon hozzátartozó. A kezelőhelyiségbe csak a gyermeket és személyes dolgokat hozzátok be, a babahordozó is maradjon a teraszon. A kezelésekhez kérünk két textilpelenkát és saját játékokat. Legyen mindenkinél toll (nehéz a tollakat fertőtleníteni), amivel a papírokat kitöltitek, és a kezelőlapot aláírjátok. Online számlázásra áttértem, így mind a készpénzes, és az átutalásos számlát e-mailben küldöm ki. A kezelés idő alatt beszéljünk meg mindent és ez idő alatt nyugodtan használd a mosdót, mert a cél az, hogy minél kevesebb kontaktidő legyen itt az épületben és felöltözés után már szellőztetek is és készítem elő a tiszta fertőtlenített felületeket a következő babának. Határozatlan ideig nem lesz lehetőség itt szoptatni és etetni a kezelések után. Pelenkacsere esetén csak az általam kikészített nylon zacskóban dobhatod ki a pelenkát az Angel car kukába. Az újrakezdés idején egy picit változik a szakmai protokoll, egy ideig szájkezelést belülről nem végzünk. A baba kezelése hosszú ujjú bodyban és harisnyában zajlik.

A tornaterem átrendezésre került, és betettem egy lemosható széket, amit le tudok fertőtleníteni mindenki után és tudjuk tartani a távolságot. A tornaterembe továbbra is szigorúan csak zokniban lehet belépni.

Új időszak kezdődik, de nagyon fontos, hogy betartsuk ezeket a szabályokat és a babák újból tudnak a legjobban fejlődni. Ez a házirend kiegészítés és visszavonásig érvényes.

Köszönöm, hogy te is betartod!